De mooiste daglichtstudio’s in Nederland voor jouw volgende fotoshoot

Als modefotograaf kom ik regelmatig in daglicht studio’s om te fotograferen. Best vaak krijg ik de vraag welke studio’s van favoriet zijn, dus deze vat ik graag samen in deze blogpost! Ook zullen hier updates bij komen als ik weer in andere studio’s heb geshoot. Lees snel verder om een aantal pareltjes te ontdekken.

 

 

Veelzijdigheid ten top; ELEVEN creative studio

Toen ik voor een fashion editorial op zoek was naar een studio waar ik in één dag twee diverse series kon maken, zag ik dat ELEVEN creative studio daar perfect voor was. Voor een thema wilde ik namelijk een mediterrane sfeer, wat ik goed kon uitwerken door prachtige muren die ze hebben.

Anderzijds wilde ik een fall/winter serie kunnen neerzetten, met houten details en bruine meubels. Ook dit was aanwezig in de studio. Bekijk hieronder de veelzijdigheid van deze ruimte.

The underdog; prachtige daglicht studio in Ede

Deze studio is niet heel bekend, wat soms wel heel fijn is als je als kledingmerk een studio zoekt. De studio heet studio MEY en is te vinden op Instagram. Voor diverse opdrachtgevers heb ik meerdere keren in deze prachtige daglicht studio mogen fotograferen. Zie hieronder waarom dit zo’n top plek is!

Studio Fraai

Ik houd er van om in een hele ruime studio te werken, dus dat zat wel goed in de Loft van studio Fraai. Er is een grote open keuken die je als shootplek kan gebruiken, maar ook een slaapkamer of woonkamer is tot je beschikking in deze ruimte.

 

Er zijn aan een kant hoge ramen, maar de dag dat ik er te vinden was, had ik vanwege het weer ook flitslicht nodig om de foto’s te redden. Dat kan natuurlijk bij elke daglicht studio het geval zijn, dus het is super belangrijk dat de fotograaf flitsers mee heeft als backup.

Over de auteur – Modefotograaf Chantal van den Broek

Hi, mijn naam is Chantal van den Broek en ik fotografeer voor accessoires- en kledingmerken. Ik help je graag door mee te denken over een concept en geschikte locatie, dat past bij jouw merk en wensen. Benieuwd naar wat ik voor jouw merk kan betekenen?

Lees meer van mijn blogs