Fotografie voor kleding- en accessoiresmerken

Commerciële fotografie door modefotograaf

Hi! Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben modefotograaf. Of je nu een kledingmerk, tassenmerk, sieradenmerk of schoenenmerk hebt, ik help je aan sterke foto’s van jouw producten. Lees snel verder om meer te ontdekken over mijn ervaring en hoe we kunnen samenwerken!

 

Fotoshoot in het buitenland

Wil je jouw nieuwe collectie op een unieke en inspirerende locatie laten fotograferen? Ik verzorg ook fotoshoots op locaties in het buitenland! Of je nu droomt van een zonovergoten strand, een bruisende stad of een pittoresk landschap, ik help je om de perfecte setting te vinden voor jouw fotoshoot met mijn bedrijf The Campaign Trip. Samen creëren we beelden die jouw merk onderscheiden en de aandacht trekken van jouw doelgroep en je jouw merk onderscheidt van de concurrent. Je kan aansluiten bij een geplande reis of we kunnen een volledig exclusieve reis voor jouw bedrijf uitwerken.

 

Campagnefotografie

Bij campagnefotografie draait alles om het vertellen van een verhaal en het creëren van een bepaalde sfeer rondom jouw merk. Ik werk nauw met jou samen om beelden te creëren die jouw merkidentiteit en boodschap perfect weergeven. Of het nu gaat om een seizoenscampagne, een promotie of een speciale samenwerking, mijn campagnefotografie zorgt voor opvallende en effectieve beelden die de aandacht trekken en je doelgroep inspireren.

 

Deze merken gingen je voor

Ik ben dankbaar dat ik voor onder andere deze merken heb mogen werken; het Duitse dameskledingmerk Ana Alcazar, hoedenmerk Bronté Amsterdam, schoenenmerk Jan Jansen, sieradenmerk Day & Eve, retailer Duifhuizen en kledingmerk Label DOT.

 

Werkwijze

Bij modefotografie draait alles om het begrijpen van jouw merk en doelen. Daarom begin ik graag met een gratis kennismakingsgesprek om meer te weten te komen over jouw modebedrijf en wat je wilt bereiken. Vervolgens ontwikkelen we samen een concept en stellen we een shoot op locatie of in de studio voor. Na de fotoshoot mag je zelf de beelden selecteren die je wilt gebruiken. Deze worden professioneel nabewerkt en binnen twee weken geleverd. Wil je meer details over mijn werkwijze? Lees dan hier verder.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in modefotografie voor commerciële doeleinden? Neem dan contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou beelden te creëren die jouw producten laten stralen!