Professionele studio fotografie

Studiofotografie door Chantal van den Broek Photography

Welkom bij Chantal van den Broek Photography, dé modefotograaf voor professionele studiofotografie. Ik help jouw kledingmerk of accessoiresmerk aan de beste studiofoto’s. Lees snel verder om meer te ontdekken over mijn diensten en hoe ik jouw merk kan helpen groeien!

 

Studio op locatie

Heb je er wel eens over nagedacht dat elke ruimte als studio kan functioneren? Ik breng graag mijn studio naar jou! Of je nu thuis, op kantoor of op een speciale locatie foto’s wilt laten maken, ik heb de (flits)apparatuur en expertise om professionele resultaten te leveren, waar dan ook. Mijn studio set-up is flexibel en zorgt ervoor dat we altijd professionele foto’s kunnen maken, ongeacht de locatie.

Heb je toch liever een externe studioruimte waarin we gaan fotograferen? Dat kan uiteraard ook! In deze blog deel ik een aantal van mijn favoriete (daglicht)studio’s in Nederland.

 

Modefotografie

Modefotografie vraagt om teamwork, creativiteit en precisie. Als fotograaf werk ik graag samen met modellen, visagisten en stylisten om jouw collectie perfect vast te leggen. Of het nu gaat om lookbook fotografie of een sterke campagne, ik help je van A tot Z.

 

Webshop fotografie

Professionele foto’s zijn essentieel voor het succes van je webshop en zorgen voor meer verkoop. Ik help je graag bij het maken van studiofoto’s die jouw kledingstukken of accessoires op hun best laten zien! Ik zorg voor goede belichting, zodat je producten er aantrekkelijk en professioneel uitzien op je website. Bij webshop fotografie worden meerdere foto’s gemaakt, vaak van de voor-, zij- en achterkant en daarnaast een detailfoto om de kleur of het materiaal beter over te brengen. Het werken met een fotomodel helpt om de pasvorm en het draagcomfort van je kleding duidelijk te laten zien, wat bijdraagt aan een betere klantbeleving en hogere conversie.

 

Lookbook studiofotografie

Een lookbook is een brochure om jouw modecollectie te presenteren aan potentiële klanten en inkopers. De fotografie is vrij clean, het gaat met namelijk om de pasvorm en kleur van het product. Om deze reden is de make-up en haar styling naturel, zodat dit niet de focus van het product weghaalt. Er word doorgaans één foto per outfit geselecteerd, waarop het model van top tot teen te zien is.

Campagne fotografie in de studio

Bij campagnefotografie draait alles om het vertellen van een verhaal en het creëren van een bepaalde sfeer rondom jouw merk. Ik werk nauw met jou samen om beelden te creëren die jouw merkidentiteit en boodschap perfect weergeven. Of het nu gaat om een seizoenscampagne of een bepaalde promotie, mijn campagnefotografie zorgt voor opvallende en effectieve beelden die de aandacht trekken en je doelgroep inspireren.

 

Editorial studio fotografie

Wil je modefoto’s maken die rechtstreeks uit een modetijdschrift lijken te komen? Editorialfotografie biedt de mogelijkheid om creatieve en inspirerende beelden te creëren die de nieuwste trends en stijlen laten zien. Samen met een team van professionals zorg ik voor de perfecte styling, locatie en belichting om prachtige editorialfoto’s te maken die geschikt zijn voor publicatie in modebladen en online platforms.

 

Werkwijze

Alles draait om jouw producten. Daarom plan ik graag een gratis call of kennismakingsgesprek met je in, om meer te weten te komen over het merk. Ook ben ik heel benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens ga ik indien nodig bezig met de productie en regel ik een locatie en team. Samen plannen we de shoot in en mag je na de tijd zelf de foto’s selecteren. Deze selectie wordt professioneel nabewerkt en je ontvangt binnen twee weken de foto’s! Wil je nog gedetailleerder weten wat mijn werkwijze is? Lees dan hier verder.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in studiofotografie? Neem dan contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik ben ontzettend enthousiast om voor je aan de slag te mogen!