Over mij

CHANTAL VAN DEN BROEK

Hi! Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben modefotograaf, gespecialiseerd in het fotograferen van merken die kleding en accessoires verkopen. Ik ben het meest in mijn element wanneer ik in de natuur ben en wanneer ik een camera in mijn handen heb. Mijn liefde voor dat laatste, fotografie, is zo’n 10 jaar geleden ontstaan. Ik bladerde veel door modetijdschriften en raakte enorm geïnspireerd. Mijn liefde voor (mode)fotografie en het creëren van mooie beelden was geboren!

Modefotografie

Ik word altijd heel enthousiast om te mogen fotograferen voor mijn opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk dameskleding merken, kledinggroothandels, tijdschriften en webshops. Mijn fotografie is herkenbaar door de zorgvuldig gekozen composities, kleurgebruik, dynamiek, mooie locaties, toffe styling en natuurlijke nabewerking. Ik heb oog voor detail, maar houd altijd het complete plaatje in gedachten.

Teamwork

Het liefst werk ik samen met een team van visagisten, haarstylisten en stylisten. Of we nu op een prachtige locatie fotograferen of in een studio, samen zorgen we voor de beste foto’s die passen bij jouw merk en doelgroep.

Ervaring

Met mijn Bachelor of Arts diploma van de Nederlandse Fotovakschool, mijn stage bij productie agentschap Sticky Stuff Amsterdam en mijn ervaring als assistent bij diverse professionele (mode)fotografen, beschik ik zowel over de visuele als de marketingkant van fotografie. Hierdoor kan ik jou helpen om jouw merk te laten groeien met sprekende beelden die jouw ideale klant aanspreken.

Productie

Naast fotografie kan ik met je meedenken over conceptvorming, productie en het samenstellen van een professioneel team. Ik kan voor jou de fotoshoot van A tot Z regelen, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik organiseer regelmatig fotografie reizen naar het buitenland, waar we met een team voor verschillende opdrachtgevers fotograferen.

Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken. Ik kan niet wachten om samen te werken en mooie beelden te creëren die jouw merk laten groeien!

Fotograaf maakt een foto van het onderwerp op buiten locatie.

Alle foto’s van mij door Daniëlla van Lienden