shootdag voor modellen portfolio

Ben jij model en wil jij een super mooie portfolio update? Zoek niet verder!

Samen met professionele visagist Krisja Berrevoets, zorgen we ervoor dat jij prachtig op de foto staat. Als modefotograaf help je met poseren en let ik op de styling, Krisja zorgt er voor haar en make-up bij elke foto perfect zit. 

De stijl van het fotograferen kunnen we geheel op jouw wensen afstemmen. Ik kan niet wachten om je te mogen fotograferen!

Een modefotograaf laat een model foto's zien tijdens een portfolio shoot in de natuur
Een visagist doet make-up op bij een model tijdens een portfolio shoot in de natuur

Wat je kan verwachten

Ons doel is om een aantal super mooie en variërende foto’s te maken voor jouw modellenportfolio of voor jou als ondernemer. De visagiste Krisja is een ster in jou de mooiste versie van jezelf te maken.

Voorafgaand aan de shootdag, kan je met haar overleggen of je een natuurlijke make-up look wil of dat je bijvoorbeeld meer wilt uitpakken met een smokey eye of een toffe lipstick.

Krisja denkt graag met je mee en geeft advies voor wat goed bij jou zal staan. En als je ervoor kiest om pakket 2 te boeken, krijg je zelfs twee verschillende make-up looks! 

Je haarstyling dien je alleen zelf te verzorgen, gezien er geen stroom op de locatie is. Wel zorgt Krisja uiteraard voor een finish touch betreft haarplukjes in de gaten houden.

 

 

Kleding

Wat kleding betreft, mag je afhankelijk van het gekozen pakket 2, 3 of 5 outfits meenemen. De styling dien je dus zelf mee te nemen. Op de locatie is er een omkleedhokje beschikbaar, zodat je daar in kan omkleden.

Van tevoren ontvang je per mail handige tips en kledingadvies. Tijdens de shoot zorgen ervoor dat je kleding perfect zit.

 

 

De locatie

We fotograferen altijd in een prachtig natuurgebied, zie onderaan de pagina de plek waar de volgende editie plaatsvindt.

Nadat je in de make-up bent geweest en je het eerste kledingsetje aan hebt, ga ik als fotograaf met je kijken naar een toffe plek om te fotograferen en beginnen we met de foto’s maken. We zullen gebruik maken van verschillende achtergronden, zodat je variatie in de foto’s hebt. Alles in overleg met jou.

Resultaten eerdere shootdagen

Voordat je een fotoshoot in het boekt, begrijp ik dat je benieuwd bent hoe de foto’s er dan uitkomen te zien. Hiernaast kun je zien welke foto’s ik eerder met visagiste Krisja heb gemaakt tijdens diverse portfolio shoots!

De volgende shootdag: donderdag 11 juli

De eerste komende shootdag waarvoor je je nu kan aanmelden, is donderdag 11 juli. Die dag fotograferen we in een prachtig natuurgebied nabij Nijmegen. Qua achtergronden kun je denken aan prachtig hoog gras, een mooi meertje en bosrijke omgeving.


Waar we elkaar ontmoeten

Pakket 1

275 excl. 21% BTW
 • Visagie: één make-up look
 • Shoot tijd: 45 minuten
 • Aantal outfits: 2
 • Aantal bewerkte foto’s inbegrepen: 5

Pakket 2

325 excl. 21% BTW
 • Visagie: één make-up look
 • Shoot tijd: 60 minuten
 • Aantal outfits: 3
 • Aantal bewerkte foto’s inbegrepen: 8

Pakket 3

399 excl. 21% BTW
 • Visagie: twee make-up looks
 • Shoot tijd: 80 minuten
 • Aantal outfits: 5
 • Aantal bewerkte foto’s inbegrepen: 15

Good to know

 • De shootdag kan
  alleen doorgaan bij mooi weer. Stel dat het weerbericht er niet goed uitziet, hebben we het recht de shootdag te verplaatsen. 
 • Er is een omkleedhokje aanwezig zijn bij de locatie.
 • Je bent zelf verantwoordelijk om op tijd te arriveren op de locatie van de shoot. Als je te laat bent, kan dit van je shoottijd afgaan.
 • Om je plek te reserveren, vragen we je het volledige bedrag uiterlijk 7 dagen voor de shootdag over te maken.

Aanmelden voor de shootdag

Wat leuk dat je er bij wilt zijn en de mooiste foto’s van jezelf wilt ontvangen!

Vul het formulier hiernaast in en je ontvangt snel per mail een bevestiging.

Heel graag tot dan!

  Full body foto van een vrouwelijk model met professionele visagie tijdens een shootdag in de natuur. Het model draagt een witte jumpsuit.