fotoshoot buitenland

Wil jij een next level campagne voor je volgende collectie? Als modefotograaf weet ik als geen ander hoe belangrijk foto’s zijn voor een succesvolle verkoop. Daarom organiseer ik, samen met een team van een model en haar en make-up artist, volledig verzorgde fotoshoots in het buitenland. Een toffe campagne gegarandeerd!
Vrouwelijk model loopt voor de trap van een klassiek gebouw in het buitenland. Ze draagt een wit pak en de zon schijnt.

De fotoshoot

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken regelen we alles van A tot Z. Van productie tot het scouten van de mooiste locaties, we nemen alles uit handen. Hierdoor hoef jij geen tijd vrij te maken voor de fotoshoot. Samen met mijn team creëren we een onvergetelijke campagne voor jouw merk en laten we jouw producten stralen op de foto’s.

Werkwijze

1. Bespreken van de visie

Om te zorgen dat de fotoshoot volledig aan jouw wensen voldoet, zijn we benieuwd naar de visie van jouw merk en hoe je de campagne voor ogen hebt.


2. Locaties scouten: ik ga online op zoek naar de mooiste locaties die aansluiten bij de visie en de gewenste uitstraling van de fotoshoot.


3. Online meeting: we houden een online meeting waarin we de details van de fotoshoot doornemen, zodat we er zeker van zijn dat we op één lijn zitten.


4. Producten opsturen: je stuurt de producten die gefotografeerd moeten worden op, en dan is het tijd om op reis te gaan!


5. De fotoshoot: samen met mijn team reis ik naar de bestemming om foto’s van jouw producten te maken.


6. Voorselectie foto’s: na de fotoshoot ontvang je een voorselectie van de foto’s. Hieruit kan je zelf jouw favorieten kiezen.


7. Nabewerking: zodra je jouw selectie hebt doorgegeven, ga ik aan de slag met de
nabewerking van de foto’s.


8. Oplevering: binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto’s. In overleg kan dit ook binnen slechts 2 dagen. Zo kan je de foto’s snel inzetten voor jouw bedrijf!

Make-up & hair artist en model aan het werk in het buitenland voor fotoshoot

Sfeerimpressie fotoshoot buitenland​

Voordat je een fotoshoot in het buitenland boekt, begrijp ik dat je benieuwd bent hoe zo’n reis eruitziet en wat de resultaten van de shoot kunnen zijn. Ik geef je graag een sfeerimpressie van recente fotografiereizen.

Wanneer is de volgende fotoshoot?

Wil jij graag mee tijdens de volgende fotoshoot naar het buitenland? Hier staan de
geplande reizen:

  • Noorwegen: juni 2024
  • Ibiza: oktober 2024
  • Sevilla: december 2024
  • Griekenland: februari 2025
 

Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoshoot te organiseren speciaal voor jouw bedrijf of merk. Heb je interesse in een fotoshoot in het buitenland? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden en meer informatie!