Werkwijze

Hieronder kun je alles te weten komen over mijn werkwijze.

Fashion fotograaf die een foto maakt met een camera

1. Let's meet

Laten we kennismaken!

Als modefotograaf ben ik super benieuwd naar jouw bedrijf, product, visie en doelgroep. Wat is het doel van de fotoshoot? Waar worden de foto’s voor gebruikt?

Hoe meer jij me kunt vertellen, hoe beter. De kennismaking kan zowel telefonisch als in real life plaatsvinden.

2. Moodboard

Tijd om aan de slag te gaan! Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en verwachtingen voor de fotoshoot, zou ik graag foto’s ontvangen die jou inspireren. Dit mogen foto’s zijn van andere merken, vanuit tijdschriften of foto’s die je hebt gevonden op Pinterest. Aan de hand van deze foto’s zal ik een moodboard maken voor de fotoshoot. We zullen dit moodboard vooraf samen bespreken zodat we goed op één lijn zitten.

3. Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Samen bespreken we waar de fotoshoot gaat plaatsvinden, dit kan zowel in een studio zijn als op locatie. Ik help je graag bij het vinden van een passende locatie voor de shoot.

Daarnaast bespreken we met wat voor team we gaan shooten. Het liefst werk ik samen met een professioneel team van visagisten, haarstylisten en stylisten. Daarnaast hebben we natuurlijk één of meerdere modellen nodig. Ook hierbij kan ik je helpen door mijn netwerk van mensen uit het vak.

En tot slot bespreken we alvast hoe de nabewerking van de foto’s eruit zal zien.

Kortom er moet een boel geregeld worden voorafgaand aan de fotoshoot en ik help je graag in elke stap van de productie.

4. De fotoshoot

Yes, we gaan fotograferen! Tijdens de fotoshoot zal ik niet alleen fotograferen, maar ook actief meekijken naar hoe de kleding valt en eventueel helpen bij het poseren. Daarnaast kan je altijd live meekijken naar de foto’s, zodat we het gewenste resultaat zullen behalen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en prachtige foto’s voor jouw bedrijf te creëren!

5. nabewerking

Na de fotoshoot stuur ik je een voorselectie van de foto’s. Hier kan je zelf jouw favorieten uit kiezen. Zodra je de selectie hebt doorgegeven, ga ik aan de slag met de nabewerking van de foto’s.

6. Oplevering

Daarna is het tijd voor de oplevering: je ontvang de foto’s binnen 1-2 weken, maar in overleg kan het ook in slechts 2 dagen. Zo kan je de foto’s snel inzetten voor de groei van jouw bedrijf!

Testimonials

schoenenmerk Lazamani
"Wij werken ontzettend graag met Chantal en haar team. Ze verdiept zich in het merk en de collectie, stelt de juiste vragen en levert de mooiste content aan. Nauwkeurig en snel!"
webshop LEEZZA
"Chantal is creatief, professioneel en vooral heel prettig om mee te werken!"
Sieradenmerk Day & Eve
"Een super gave campagne opgeleverd door Chantal met The Campaign Trip! Duidelijke communicatie en een zeer professioneel resultaat. We kunnen niet wachten om de beelden te gebruiken!"
webshop Telano
"De samenwerking met Chantal was heel prettig. Ze heeft verstand van zaken en is een zeer professionele fotografe. Daarnaast is Chantal erg goed in het bewerken van foto's en werkt nauwkeurig. De foto's werden steeds snel bewerkt en aangeleverd aan ons! Dit vonden wij fijn omdat dit soort foto's snel online moeten. Ik zou Chantal zeker aanraden als fotografe. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken!
Kledingmerk Aímée
"Chantal is rustig, geeft fijne aanwijzingen én ze let ook op of de kleding nog steeds goed zit, of er geen haarlok omhoog staat, etc. Kortom, niet twijfelen, geef Chantal een kans, mij is het heel goed bevallen."
Previous slide
Next slide

Ben je benieuwd geworden hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een fotoshoot?